volgme3 groot

Ik weet de weg, kom je mee?

Verandertraject voor jouw school

 

Meesters: Patricia Ziegerink en Anke Bosch

Duur: 3 lessen van 3 uur

 

Over de training

Een nieuwe naam, een nieuw gebouw, een samensmelting van meerdere scholen, een reorganisatie, een wetswijziging van de regering. Er zijn verschillende oorzaken die je als onderwijsinstelling dwingen om te veranderen. En bij zo’n veranderingstraject komt heel wat kijken.

 

In tijden van verandering word je gedwongen een nieuwe koers te gaan varen. Dat is spannend en kan grote gevolgen hebben voor je aanbod, visie en misschien zelfs je leerlingenaantallen, locaties en ga zo maar door. Een duidelijke visie, de ‘stip op de horizon’ is heel belangrijk. Doordachte communicatie is een voorwaarde om mensen tijdens het veranderingsproces tevreden te houden.

 

Tijdens deze training gaan we aan de slag met een team binnen jouw school van maximaal 10 personen om het verandertraject vorm te geven.  

 

Resultaat

Dankzij de Training ‘Ik weet de weg, kom je mee’ van MeesterMerk, heeft jullie school (weer) een visie voor de toekomst, is er draagvlak voor de evrandering en heb je een doordacht communicatieplan op de plank liggen waarmee je het verandertraject uit kan voeren en alle doelgroepen meekrijgt door de inzet van gerichte communicatie.

 

Stuur mij de digiflyer over deze training

 

Interessante artikelen 

We schreven meerdere artikelen over verandermanagement. Lees ze hier.