Zorg dat je aan de wetterlijke eisen voldoet 

Nieuwsbrievensysteem

 

Ouders/verzorgers informeren via een nieuwsbrief via de mail gebeurd steeds vaker. De Telecommunicatiewet stelt een aantal eisen als het gaat om het verzenden van nieuwsbrieven. Zo moeten mensen zich bijvoorbeeld altijd kunnen afmelden (opt-out) en nieuwe aanmelding moeten via double op-in verkregen worden (bevestigingslink via de email). Een goed nieuwsbrievensysteem heeft deze functies.

 

Maar een nieuwsbrievensysteem kent meer voordelen! Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar de mail wordt ook gegroepeerd verzonden, zodat je niet aan het spammen bent.  

 

MeesterMerk heeft een nieuwsbrievensyteem dat voldoet aan de wetterlijke eisen en waarmee je verschillende doelgroepen een nieuwsbrief in jouw huisstijl kunt mailen.


Wat moet je doen?

Je schrijft de tekst van je nieuwsbrieven (uiteraard kan MeesterMerk je hierbij helpen), binnen het systeem maak je zelf de nieuwsbrief op, test hem en verzend hem naar de doelgroep die je wenst. 

 

Hoe werkt het nieuwsbrievensysteem van MeesterMerk?

- We maken een sjabloon binnen de huisstijl van jouw school.

- Mailadressen worden ingelezen vanuit Excel.

- Ontvangers kunnen zich ten alle tijde uitschrijven.

- Nieuwe aanmeldingen kunnen via jouw site verworven worden. 

- Makkelijke uitdraai naar Excel. 

 

Om gebruik te maken van het systeem, moet het domein waar je mail op draait en de site aan een aantal voorwaarden voldoen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Kosten

Eenmalige kosten vanaf € 500,- , daarna jaarlijks € 50,- onderhoudskosten om het systeem van de laatste updates te voorzien. Je betaalt eenmalig de kosten, daarna is het systeem van jou. Je hoeft niet te betalen voor het verzenden van de nieuwsbrief. 

 

Interesse?

Meer weten over de mogelijkheden? Laat dan hieronder je naam, mail en opmerking achter en we nemen contact met je op!