GEZOCHT: 5 scholen die betere communicatie willen
door Anke Bosch
in nieuws

Deze korting is niet meer geldig. De Meesters van MeesterMerk mogen samen wel bijna een eeuw ervaring hebben in de communicatie, MeesterMerk zelf is nieuw en de trainingen van MeesterMerk dus ook. En wie geboren wordt, die trakteert, daarom ontvangen de eerste 5 scholen die een training afnemen 25% korting. 

 

De Meesters van MeesterMerk staan voor je klaar

Vanaf nu kunnen alle onderwijsinstellingen die hun communicatie naar een hoger niveau willen tillen terecht bij MeesterMerk, het nieuwe communicatiebureau voor het onderwijs. Wij bieden (tijdelijke) ondersteuning en praktische, doelgerichte trainingen op het gebied van communicatie in het onderwijs. De Meesters van MeesterMerk staan klaar om met jouw communicatieuitdagingen aan de slag te gaan. 

 

Trainingen van MeesterMerk zijn doelgericht en schoolspecifiek
Ze worden in groepsverband op jouw school gegeven aan de mensen die betrokken zijn bij de communicatie of het thema dat speelt. Zo kunnen we direct samen aan de slag met de communicatie-uitdagingen op jouw school. Indien noodzakelijk passen we de training aan of breiden we hem zelfs uit. We zorgen er niet alleen voor dat de communicatiekennis van de deelnemers naar een hoger niveau gebracht wordt. De training is ook een middel voor teambuilding en het creëren van draagvlak. En het is vooral een middel om communicatieproblemen direct op te lossen.

 

Waarom onze trainingen praktisch en betaalbaar zijn?

Onze trainingen zijn heel praktisch en ook nog eens betaalbaar. Dat is omdat wij geloven dat doordachte communicatie tevreden medewerkers brengt. En tevreden medewerkers op hun beurt weer tevreden leerlingen. En alleen tevreden mensen zijn in staat het beste uit zichzelf te halen en dus uit de toekomst van leerlingen, jouw toekomst, mijn toekomst. Kortom: ONZE TOEKOMST! 

 

Ben jij een van de 5 scholen die we zoeken?

Dan ontvang jij 25% korting. Bijvoorbeeld op een training verandermanagement, voor onderwijsinstellingen die noodgedwongen of proactief een nieuwe weg willen inslaan. Na deze training heb jij (weer) een visie voor de toekomst en een doordacht communicatieplan waarmee je de juiste koers kan varen.


Wil je als school de werving een extra impuls geven? Met het hele team kijken waar je nu echt voor staat en hoe je dat het beste kan overbrengen? Daarvoor biedt MeesterMerk de training ‘Leerlingen gezocht’, met als resultaat een compleet communicatieplan.

 

Of wil je simpelweg de communicatie stroomlijnen om professioneler en efficiënter te werken? Dan is de training ‘Bundel je krachten’ geschikt voor jou.

 

Tijdens de training ‘Hoe schrijf ik een goede tekst’ bepalen we met al je mensen die schrijven hoe en wat er gecommuniceerd wordt. Dit levert een praktische en duidelijke schrijfwijzer op, die als basis kan dienen voor alle teksten.


Misschien wil je de ouders meer betrekken bij het reilen en zeilen op school? Dan biedt MeesterMerk de training ‘Gezocht: betrokken ouders!’, gericht op het enthousiasmeren van ouders.

 

Voor alle andere communicatieproblemen of –uitdagingen zoals wij ze liever noemen bieden we een training op maat.

 

Ontvang nu 25% korting

De eerste 5 scholen die een training bij ons afnemen, ontvangen 25% korting op de training. Ga naar het overzicht van de trainingen van MeesterMerk of vraag direct meer info aan

 

MeesterTips op het gebied van communicatie in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze gratis mailing.