GEZOCHT: TekstMeester voor communicatietraining in het onderwijs
door Anke Bosch
in nieuws

Wij zijn MeesterMerk, het nieuwe communicatiebureau voor het onderwijs. Wij geven praktische en doelgerichte trainingen om communicatie in het onderwijs naar een hoger niveau te tillen. Voor onze training ‘Hoe schrijf ik een goede tekst?’ zoeken we een TekstMeester.


Over de training
Jij geeft, samen met een van onze CommunicatieMeesters, de training ‘Hoe schrijf ik een goede tekst?’. De training is bedoeld voor alle onderwijsprofessionals die teksten schrijven binnen hun school, de training vindt ook op hun eigen school plaats. We leren ze de basisbeginselen van het schrijven van een goede tekst en stellen ook direct een schrijfwijzer op voor die school.

 

De training bestaat uit 2 lessen van 3 uur. Daarnaast kost het je wat voorbereidingstijd en vragen we je om jouw ‘Meesteroog’ over de schrijfwijzer te laten gaan voordat we die opleveren. De frequentie van de training is geheel afhankelijk van de afname. Je krijgt per training betaald. Het is dus geen fulltime functie en daarom ideaal voor ZZP’ers of communicatieprofessionals die een parttime functie hebben.


Wat zoeken wij in een TekstMeester?
Onze ideale TekstMeester heeft zijn of haar gouden pen gebruikt voor het onderwijs. Je spreekt de taal van het onderwijs, maar denkt buiten de gebaande paden. Je brengt anderen in beweging en komt met verfrissende ideeën. Na een training met jou staan de onderwijsprofessionals te popelen om met tekst aan de slag te gaan.


Hoe word je TekstMeester?
Bekijk de training op onze website, en mail minstens het volgende naar info@meester-merk.nl:
- Een korte omschrijving van jezelf, zodat wij je vast een beetje kunnen leren kennen (zzp/loondienst, hobby’s, waar je blij van wordt, et cetera).
- Jouw ervaring in het onderwijs (beschrijven mag, nog mooier als je ook iets uit je portfolio meestuurt).
- Wat zou jij absoluut in deze training terug willen zien?
- Wat mag volgens jou niet ontbreken in de schrijfwijzer?

 

Je kunt reageren t/m 31 oktober 2017. Daarna steken wij de hoofden bij elkaar en maken we een selectie van de TekstMeesters waarvan wij denken dat zij het beste bij MeesterMerk passen. Die nodigen we uit voor een gesprek. En als de klik er is? Dan gaan we hopelijk heel veel én heel leuk samenwerken!

 

Vragen?! Stel ze!

Bel Anke via 06 14 777 554 of mail naar info@meester-merk.nl.

 

Bekijk onze andere Meesters.