We delen onze kennis graag

We geven we gratis communicatiekennis weg om de communicatie op jouw school te stroomlijnen en naar een hoger niveau te tillen. Hieronder enkele artikelen. Als je jezelf inschrijft voor onze mailing ontvang je extra MeesterTips in je mail. Gewoon, omdat we graag onze kennis delen. Net zoals jij dat doet! Zo houd jij meer tijd over voor je leerlingen. Onze toekomst.

 

Hét Grote Sinterklaasfeest maakt 800 kinderen blij
door Anke Bosch
in nieuws

Een van de ambities van MeesterMerk is om iets terug te kunnen geven aan de maatschappij. Omdat MeesterMerk nu krap drie maandjes bestaat is het wat te vroeg om dit in de vorm van een financiële bijdrage te doen. Maar door de inzet van vrijwillige uren kunnen we misschien wel veel meer bereiken. 

Lees meer
Meester Fam over MeesterMerk
door Fam Habets
in nieuws

Al tijdens mijn studie (nu langer geleden dan ik wil toegeven) dacht ik eraan mijn lesbevoegdheid te halen, destijds was ik echter klaar met de schoolbanken. Dat ik toen niet heb doorgezet heb ik altijd betreurd. Nu twee jaar geleden zag ik de functie die voor mij geschapen was: het opzetten van een nieuwe mbo-opleiding op het gebied van media, marketing en communicatie. Zo gezegd, zo gedaan, inmiddels sta ik langer dan een jaar voor de klas en is die lesbevoegdheid bijna in the pocket.

Lees meer
Ontvang MeesterTips (en meer) in je mail
door Anke Bosch
in nieuws

De Meesters van MeesterMerk hebben samen meer dan een eeuw ervaring in de communicatie in het onderwijs. Laat hieronder je naam en e-mail achter en hun MeesterTips&Tools vliegen rechtstreeks je mailbox in.

Lees meer